Kesän erikoiskurssit: sevillanas huivilla tai bata de colalla

Sevillanasta huivilla tai bata de cola -hameella

Kurssi alkaa 17.5.2021, mutta mukaan pääsee joustavasti koko toukokuun ajan!

Tunnit koostuvat verkkotunneista ja online-tunnista. Voit harjoitella silloin kun Sinulle sopii ja kerran kuussa kokoonnumme yhteen tanssimaan opittua yhdessä.

Verkkotuntiosuudella harjoitellaan hiukan valitun välineen käytön tekniikkaa ja opetellaan askeleet kuvioineen eli sevillanaksen koreografinen versio valitsemallesi elementille huivi / bata de cola.

Onlinetunnilla tanssitaan yhdessä, käydään läpi haasteita ja kokeillaan eri versioita. Online-tunnin taltiointi on nähtävissä yhden viikon ajan, joten jos satunnaisesti et pääsisikään oikeaan aikaan voit katsoa tunnin myöhemmin. Ja voit tietysti kerrata ja tanssia halutessasi taltioinnin kanssa pitkin viikkoa. Onlinetuntien osuus toteutetaan zoomilla.

Onlinetunnit: ti 8.6. klo 18 / ti 6.7. klo 18 / ti 3.8. klo 18 / ti 31.8. klo 18

Jos ryhmät ovat pienet, niin teemme tunnin yhdessä, tarvittaessa jakaannumme kahteen ryhmään ja silloin toisen tunnit ovat maanantaisin.

Hinta (sis. alv): 60€/kk, neljä jaksoa yhteensä 240€ (sis. verkkotunnit, onlinetunnit + taltioinnin katselu viikon ajan). Voi maksaa osissa tai kerralla.

Oletko osallistunut aiemmin verkkotuntimuotoisena jommalle kummalle sevillanaskurssilleni? Haluatko tulla kertaamaan ja/tai tanssimaan yhdessä onlinetunneille? Kysy kertauspakettia tai ilmoittaudu irtotunneille.

Ilmoittaudu tästä: info@hierbabuena.fi