Opi, hio, tanssi…

Hierbabuenan verkkotunnit tarjoavat flamencotanssija Erika Alajärven johdolla mahdollisuuden…

  • …tanssia silloinkin kun ei lähistöllä ole tarjolla sopivia tunteja
  • …tutustua flamencotanssiin ja sen kieleen alusta alkaen
  • …harjoitella flamencotanssia silloin kuin Sinulle sopii

Tutustu eri aiheisiin ja tule mukaan oppimaan, hiomaan, tanssimaan.

Kaikki tunnit ovat flamencotanssija Erika Alajärven suunnittelemia ja toteuttamia. Sopivia tunteja löytyy niin vasta-alkajille ja flamencotanssin perusteita kertaaville kuin pidemmälle ehtineille tanssijoille ja paljon esiintyville.

Alkeet/Perustaso

Tutustu Flamencoon! -kokonaisuus tutustuttaa flamencotanssin kieleen ja perusliikekieleen. Lyhyt kurssi auttaa ymmärtämään flamencotanssin eri elementtejä ja antaa kuvan lajista. Se sopii niin uusille harrastajille kuin perusteita kertaaville.

Uudet harrastajat voivat jatkaa kurssin jälkeen Tekniikkaa perustaso -tunneilla, joilla perehdytään syvällisemmin tanssin eri osa-alueisiin.

Tekniikkaa

Perusharjoituksia tarjoaa Tekniikkaa ja tanssinpätkiä -tunnit. Kunkin teeman harjoituksiin keskitytään aina kuukauden ajan kerrallaan. Osasta harjoituksia on olemassa sekä helpompi ja vaativampi versio.

Kastanjettien soittajille on jatkotason tekniikkatunnit, joilla tehdään tekniikkaharjoituksia ja pidempiä sarjoja por fandangos ja por siguiriyas.

Koreografiaa

Koreografia -tuntien kesto vaihtelee noin neljästä viiteen kuukauteen. Aikaa voi käyttää tarvittaessa enemmänkin laittamalla kurssin ylläpitotilaan, jolloin uutta materiaalia ei tule, mutta vanhat ovat nähtävillä. Myös tuplatempoinen eteneminen on mahdollista.

Koreografiatunteja on myös huivia, kastanjetteja tai bata de cola -hametta käyttäen.

Esiintyville / jatkoharjoitteluun / omaa tanssia työstäville

Kohti omaa tanssia -tunti sopii monenlaiseen tarpeeseen. Tunnin sisältö muodostuu kunkin tarpeen mukaan ja se koostuu pääasiassa harjoitteluvideoiden perusteella saatavasta palautteesta ja ohjauksesta.

ONLINE -tanssitunnit (HUOM! livetunti)

30 minuutin mittaisilla livetunneilla tehdään aiheen mukaan joko tanssi- ja liikeharjoituksia (sopii kaikentasoisille tanssijoille) tai flamencomarkkeerauksia variaatioineen (sopii perus-keskitasoilta alkaen monentasoisille flamencotanssijoille). Tunneille voi osallistua milloin vaan joko yksittäisille kerroille tai useammalle tunnille.

kuva: Erika Alajärvi