Käyttöehdot

Ilmoittautuaksesi Hierbabuena Verkkotunnit -tanssitunneille sinun tulee ensin rekisteröityä asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröityminen on ilmaista ja se tehdään vain kerran. Sen yhteydessä sinulle luodaan henkilökohtainen asiakastili.

Rekisteröityäksesi tarvitset sähköpostiosoitteen. Varmista, että osoite on toimiva, sillä vahvistus rekisteröitymisestä ja ilmoitukset tilauksistasi lähetetään sähköpostilla. Mikäli vahvistusta ei kuulu, kannattaa tarkistaa roskaposti.

Hierbabuenan Verkkotunnit käyttöehdot

Yleistä

 1. Nämä käyttöehdot koskevat Hierbabuena Verkkotunnit asikaspalvelujärjestelmää (jatkossa Palvelu).
 2. Hierbabuena omistaa kaikki oikeudet Palveluun.
 3. Palvelun käyttö edellyttää, että käyttäjällä on käytössään vaadittavat laitteet, järjestelmät ja yhteydet.
 4. Hierbabuenalla on oikeus tehdä muutoksia Palveluun. Muutoksista ilmoitetaan Palvelussa ja käyttäjä hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään.
 5. Palvelun tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 6. Hierbabuena pyrkii takaamaan Palvelun häiriöttömän toiminnan. Hierbabuena ei kuitenkaan vastaa teknisten vikojen, tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden, haitallisten ohjelmistojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta eikä niistä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Hierbabuena ei ole korvausvelvollinen käyttäjille eikä kolmansille osapuolille mistään Palvelun sisältöön tai toimintaan liittyvästä seikasta.

Rekisteröityminen

 1. Hierbabuenan Verkkotunneille ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä. Se tarkoittaa salasanallisen käyttäjätunnuksen luomista sivustolle. Rekisteröityessään käyttäjä hyväksyy käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröityessään käyttäjä saa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän voi ylläpitää tietojaan Hierbabuena Verkkotunnit Palvelussa.
 2. Rekisteröityminen on maksutonta.
 3. Käyttäjä vastaa siitä, että hän antaa rekisteröityessään oikeat tiedot.
 4. Kaikista Palvelun kautta tehdyistä rekisteröitymisistä ja ilmoittautumisista lähetetään viestit sähköpostitse käyttäjälle.

Käyttäjän vastuut

 1. Käyttäjä vastaa itse tietojensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.
 2. Käyttäjä huolehtii salasanansa salassapidosta.
 3. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä.
 4. Käyttäjän on tutustuttava tuotekohtaisiin tilausehtoihin ennen ostosten tekemistä ja hyväksyttävä ne.
 5. Käyttäjä sitoutuu huomioimaan ilmoittautuessaan tunnin tason ja hinnan.
 6. Käyttäjä vastaa täysimääräisesti käyttäjäehtojen tai lain vastaisen käytön aiheuttamista vahingoista Hierbabuenalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Maksut ja peruutusoikeus
1. Palvelu voi pitää sisällään sekä ilmaisia että maksullisia palveluita, joiden katseluoikeus/jäsenyys on tuotteesta riippuen voimassa toistaiseksi tai määräajan. Maksulliset palvelut veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

2. Hierbabuena pidättää oikeuden muuttaa palveluiden hintoja ja hinnoitteluperusteita.

3. Palvelun maksulliset osat ovat kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) 6 luvun 16 §:n 1) kohdassa tarkoitettuja digitaalisesti toimitettavia palveluita, joita eivät koske kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n säännökset peruuttamisoikeudesta etämyynnissä. Hierbabuena ei hyvitä maksuja, jotka Palvelun käyttäjä on jo maksanut.

4. Maksutavat ja maksunvälittäjän tarkemmat tiedot löydät verkkokaupan toimitusehdoista.

Immateriaalioikeudet
1. Hierbabuena Verkkotunnit ja kaikki sen sisältö on tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten tekijänoikeussopimusten tarkoittamaa, tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Palvelun sisällön tai osan tallentaminen, jakaminen, edelleenlähetys, julkaiseminen, jäljentäminen tai muu oikeudeton hallinta on kielletty.

2. Käyttäjälle ei siirry Palvelun tai minkään sen sisällön oikeutta, kuten omistusoikeutta tai muuta Palveluun tai sen sisältöön liittyvää oikeutta.