Verkkotunnit

Verkkotunnit voi aloittaa milloin vain. Kun olet ilmoittautunut ja maksanut kurssin, niin kurssin aktivoimiseen menee maksutavasta riippuen 0-2 arkipäivää. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kurssi on aktivoitu.

Avaa kurssiluettelo sivun yläreunan tai alareunan valikosta, niin pääset tutustumaan tällä hetkellä saatavilla oleville kursseille.

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja

Ilmoittautuminen on helppoa. Se tapahtuu klikkaamalla Ilmoittaudu-nappia valitsemasi kurssin kohdalla. Se on se oranssi nappi hintatietojen alla. Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, niin sivu ohjaa luomaan tarvittavat tunnukset. Myös sivun alareunan valikosta KIrjaudu sisään -kohdasta pääsee luomaan tarvittavat käyttäjätunnukset.

Jos et ole varma mille tunnille osallistua, niin ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja aiemmista flamenco-opinnoistasi, niin etsitään yhdessä sopiva tuntikokonaisuus: info@hierbabuena.fi

Hiukan sisällöstä

TEKNIIKKAKIRJASTO tarjoaa monentasoisia harjoituksia flamencotanssijoille. Eritasoiset rytmiset harjoitukset on merkitty tunnistein, joista on helppo koota itselle sopivia harjoituksia.

  • PERUSTEITA -videoilla selitetään liikkeen ja rytminen tekninen perusta ja tehdään helppo harjoitus aiheesta
  • HYVIÄ HARJOITUKSIA -videoilla tehdään askelsarjoja rauhallisesta keskitempoon
  • HIUKAN HAASTAVAMPAA – videot tarjoavat nopeampaa rytmiikkaa ja monipuolisempia rytmi-/askelyhdistelmiä
  • LIIKETTÄ KOKO KEHOLLE – videot keskittyvät kehon käyttöön ja markkeerauksiin

Tekniikkakirjaston sisältö uudistuu ja täydentyy kerran pari vuodessa. Tilausaika on 3kk kerrallaan.

BAILEN RAKENNE -kursseilla voi opiskella perinteisten flamencotanssin rakennetta. Alegrías tyylilajista on oma kurssi perus-jatkotasolle sekä toinen kurssi kokeineille tanssijoille, jotka haluavat syventää tietämystään ja saada inspiraatiota vaikkapa oman tanssin rakentamiseen. Yhden osion katselu-/opiskeluaika on 2kk ja hinta 40-60€ sisällöstä riippuen. Edullisella kertaushinnalla pääset kertaamaan materiaalia toiset 2kk kerrallaan.

Muiden KOREOGRAFIAKURSSIEN katseluaika on 6kk. Halutessa on mahdollista ostaa lisäaikaa 3kk kertaukseen.

PERUSTEITA uusille aloittajille ja perusasioita kertaaville esimerkiksi lajiin pitkän tauon jälkeen palaaville:

  • Tutustu flamencoon! 2kk
  • Tekniikkaa perustaso 3kk

Ohjeita ja vinkkejä harjoitteluun sekä mahdollisen oman harjoittelun videoimiseen löytyy ylävalikosta. Ohjeita ja vinkkejä sivulta löytyy myös ohjeet miten toimia vakavammissa sairaustapauksissa. Alavalikossa puolestaan on suora linkki sisäänkirjautumiseen sekä kurssilaisen Ohjausnäkymä, josta löytyy kaikki omat kurssit, tilaukset ja ilmoitukset.