Verkkotunnit

Verkkotunnit voi aloittaa milloin vain. Kun olet ilmoittautunut ja maksanut kurssin, niin kurssin aktivoimiseen menee maksutavasta riippuen 0-2 arkipäivää. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kurssi on aktivoitu.

Avaa kurssiluettelo sivun yläreunan tai alareunan valikosta, niin pääset tutustumaan tällä hetkellä saatavilla oleville kursseille.

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja

Ilmoittautuminen on helppoa. Se tapahtuu klikkaamalla Ilmoittaudu-nappia valitsemasi kurssin kohdalla. Se on se oranssi nappi hintatietojen alla. Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, niin sivu ohjaa luomaan tarvittavat tunnukset. Myös sivun alareunan valikosta KIrjaudu sisään -kohdasta pääsee luomaan tarvittavat käyttäjätunnukset.

Jos et ole varma mille tunnille osallistua, niin ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja aiemmista flamenco-opinnoistasi, niin etsitään yhdessä sopiva tuntikokonaisuus: info@hierbabuena.fi

Hiukan sisällöstä

Uutuuna aloittaa TEKNIIKKAKIRJASTO, joka tarjoaa monentasoisia harjoituksia flamencotanssijoille. TEKNIIKKAKIRJASTON sisältö uudistuu ja täydentyy muutaman kuukauden välein. TEKNIIKKAKIRJASTON tilausaika on 3kk kerrallaan.

Koreografiakurssien katseluaika on 6kk. Halutessa on mahdollista ostaa lisäaikaa 3kk kertaukseen.

Perusteita uusille aloittajille ja perusasioita kertaaville esimerkiksi lajiin pitkän tauon jälkeen palaaville:

  • Tutustu flamencoon! 2kk
  • Tekniikkaa perustaso 3kk

Ohjeita ja vinkkejä harjoitteluun sekä mahdollisen oman harjoittelun videoimiseen löytyy ylävalikosta. Ohjeita ja vinkkejä sivulta löytyy myös ohjeet miten toimia vakavammissa sairaustapauksissa. Alavalikossa puolestaan on suora linkki sisäänkirjautumiseen sekä kurssilaisen Ohjausnäkymä, josta löytyy kaikki omat kurssit, tilaukset ja ilmoitukset.