Bailen rakenne: alegrías toinen letra remate ja cierre

Bailen rakenne kurssilla tutustutaan perinteisen rakenteisen flamencokoreografian eri osa-alueisiin. Eri osiot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joista saa teknistä ja tanssillista harjoiteltavaa ja ideoita vaikkapa omaan tanssiin.

Tietoja kurssista:

Vaikeustaso: Hiukan haastavampaa

Kategoriat:

Tällä kurssilla harjoitellaan alegríaan toinen letra ja coletilla eli säkeistö ja sen jatke sekä remate ja cierre. Tehdään myös kahden letran väliin sopiva llamada.

Harjoitusmateriaalina on viimeksi tanssimani versio alegríasta, jossa on paljon aineksia vuosien varrelta. Luvassa on yhdistelmä jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain harkitusti toisin ratkaistua lähestymistapaa aiheeseen. Materiaali sopii pidempään tanssineille eli jatkotasoista edistyneisiin.

“Que le llaman relicario
a Caí no le llaman Caí
porque tenemos por patrona
y a la Virgen del Rosario”

Aurelio Selles, Cádiz 1887 – Beni de Cádiz, Cádiz 1929 – Mariana Cornejo, Cádiz 1947.

Osta kurssi

40
Käyttöoikeus 2
Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 2 kk. Voit harjoitella oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla.
Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

20
Käyttöoikeus 2
Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 2kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.
Saatavilla vain kurssille aiemmin osallistuneille (verkkotunnit tai lähikurssi). Lisätietoja: info@hierbabuena.fi
Hinta sisältää alv 24%.

Osta Tanssinohjaus

60
Käyttöoikeus 1 päivä

Kaipaatko lisäohjeita tai vastauksia heränneisiin kysymyksiin? Haluatko selvitellä tyyliseikkoja?

Tanssinohjaus on 60 minuutin mittainen onlinetanssitunti. Tunnin ajankohta sovitaan yhdessä ja se toteutetaan zoomilla tai vaikkapa whatsapp videopuheluna. Ohjauksen kesto on 1h, mutta sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten ja harjoitusvideon pohjalta on mahdollista.

Kysy lisää / sovi tunnin ajankohdasta emailitse: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%