Bailen rakenne alegrías perus-keskitasolle: salida, letra ja coletilla

Bailen rakenne kurssilla tutustutaan perinteisen rakenteisen flamencotanssin koreografian eri osa-alueisiin. Eri osioita voi harjoitella itsenäisinä kokonaisuuksina ja osat yhdistämällä saa kokonaisen koreografian.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hyviä harjoituksia, Perusteita

Kategoriat:

Tällä kurssilla harjoitellaan alegrías tyylilajiin tanssin aloitusosa, josta voi käyttää nimityksiä entrada tai salida, sekä ensimmäinen letra ja coletilla eli säkeistö ja sen lyhyt jatke. Toisinaan jatkeesta käytetään nimitystä juguetillo. Kurssin materiaali muodostuu klassisista markkeerauksista ja niiden variaatioista sekä selkeästä rytmiikasta. Sopii perus-keskitasoille.

Tämä on Bailen rakenne -kurssisarjan osa 1

1. Salida, letra, coletilla 2. Silencio ja Castellana 3. Escobilla 4. Bulerías de Cádiz

Osta kurssi

40
Käyttöoikeus 2
Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 2 kk. Voit harjoitella oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla.
Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

20
Käyttöoikeus 2
Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 2kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.
Saatavilla vain kurssille aiemmin osallistuneille (verkkotunnit tai lähikurssi). Lisätietoja: info@hierbabuena.fi
Hinta sisältää alv 24%.

Osta Tanssinohjaus

60
Käyttöoikeus 1 päivä

Kaipaatko lisäohjeita tai vastauksia heränneisiin kysymyksiin? Haluatko selvitellä tyyliseikkoja?

Tanssinohjaus on 60 minuutin mittainen onlinetanssitunti. Tunnin ajankohta sovitaan yhdessä ja se toteutetaan zoomilla tai vaikkapa whatsapp videopuheluna. Ohjauksen kesto on 1h, mutta sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten ja harjoitusvideon pohjalta on mahdollista.

Kysy lisää / sovi tunnin ajankohdasta emailitse: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%