Opi, hio, tanssi…

Hierbabuenan verkkotunnit tarjoavat flamencotanssija Erika Alajärven johdolla mahdollisuuden…

  • …tanssia silloinkin kun ei lähistöllä ole tarjolla sopivia tunteja
  • …tutustua flamencotanssiin ja sen kieleen alusta alkaen
  • …harjoitella flamencotanssia silloin kuin Sinulle sopii

Tutustu eri aiheisiin ja tule mukaan oppimaan, hiomaan, tanssimaan.

Kaikki tunnit ovat flamencotanssija Erika Alajärven suunnittelemia ja toteuttamia. Sopivia tunteja löytyy niin vasta-alkajille ja flamencotanssin perusteita kertaaville kuin pidemmälle ehtineille tanssijoille ja paljon esiintyville.

Alkeet/Perustaso

Tutustu Flamencoon! -kokonaisuus tutustuttaa flamencotanssin kieleen ja perusliikekieleen. Lyhyt kurssi auttaa ymmärtämään flamencotanssin eri elementtejä ja antaa kuvan lajista. Se sopii niin uusille harrastajille kuin perusteita kertaaville.

Uudet harrastajat voivat jatkaa kurssin jälkeen Tekniikkaa perustaso -tunneilla, joilla perehdytään syvällisemmin tanssin eri osa-alueisiin.

Tekniikkaa

Tekniikkaharjoituksia tarjoaa TEKNIIKKAKIRJASTO. Rytmiikkaharjoituksista löytyy eritasoisia variaatioita tunnisteilla PERUSTEITA, HYVIÄ HARJOITUKSIA ja HIUKAN HAASTAVAMPAA. Lisäksi kirjastosta löytyy harjoituksia tunnisteilla KOPUTUSYHDISTELMIÄ ja LIIKETTÄ KOKO KEHOLLE. Kaikki videot ovat tilaajalle vapaasti katseltavissa.

Koreografiaa

Koreografia -kurssit ovat nähtävissä aina 6kk ajan. Aikaa voi käyttää tarvittaessa enemmänkin ostamalla lisäaikaa 3kk. Edullinen kurssin kertaus on saatavilla myös myöhemmin, jos haluat palata aiheeseen ja elvyttää aiemmin harjoitellun koreografian.

Koreografiatunteja on myös huivia, kastanjetteja tai bata de cola -hametta käyttäen sekä BAILEN RAKENNE -tunnuksin merkittynä lyhyemmät kahden kuukauden ajan aina yhteen perinteisen flamencokoreografian osioon keskittyvät kurssit. Osista voi koota kokonaisen tanssin elävän musiikin säestyksellä tanssittavaksi. Kaksi tasoa.

kuva: Terhi Ketolainen