Fandangos de Huelva

Andalusia on fandangon maata. Fandangos tyylilajista löytyy lukuisia variaatioita eri kylien ja laulajien mukaan. Osa on vapaarytmisiä ja osa tanssittavia, mutta kaikki fandangot eivät ole flamencoa.

Huelvan fandangot ovat olleet tanssittavia ja ne ovat olleet ennen flamencoistumistaan osa provinssin kansanmusiikin ohjelmistoa. Nykyisin Fandangos de Huelva on oleellinen osa flamencon repertuaaria.

Tämä koreografia tanssitaan kastanjeteilla. Se on varsin nopeatempoinen ja sopii pidempään tanssineille ja kastanjetteja jo jonkin aikaa soittaneille.

Tanssin voi harjoitella ilman kastanjettejakin. Silloin se harjaannuttaa nopeahkoon tanssilliseen askeltamiseen ilman vaikeita kuvioita.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hyviä harjoituksia

Kategoriat: ,

Osta kurssi

180
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssi + ohjaus

240
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + tanssinohjausta 1h.

Tanssin ohjaus on toteuttevissa erikseen sovittuna ajankohtana onlineyhteydellä esim. zoomin kautta. Ohjauksen kesto on 1h ja sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten tai harjoitusvideon pohjalta on mahdollista.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.