Martinete

Martinete kuuluun tonás -laulujen ryhmään ja esitetään usein a palo seco eli ilman instrumenttien säestystä tai pelkän rytmin säestyksellä (palmas, perkussio). Martinete oli melkein unohdettu laulu, mutta se sai uutta elämää Manuel de Fallan aloitteesta vuonna 1922 järjestetyn flamencolaulukilpailun Concurso de Cante Jondon myötä.

Flamencotanssin repertuaariin martinete tuli vuonna 1952. Tanssija Antonio ”el Bailarín” tanssi sen tiettävästi ensimmäisenä flamencon historiassa. Hän teki tanssin ja loi samalla uuden tyylin Edgar Nevillen pyytäessä jotain ”uutta” elokuvaansa Duende y misterio del flamenco varten. Tämä draamaattinen Antonion tanssi on kuvattu Rondassa ja löytyy Youtubesta. Compás kulkee siguiriyan mitassa.

Koreografia tanssitaan huivilla. Tempo on nopea keskitempo ja koreografia sopii jatkotasoista edistyneisiin.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hiukan haastavampaa

Kategoriat: ,

Osta kurssi

180
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssi + ohjaus

240
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + tanssinohjausta 1h.

Tanssin ohjaus on toteuttevissa erikseen sovittuna ajankohtana onlineyhteydellä esim. zoomin kautta. Ohjauksen kesto on 1h ja sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten tai harjoitusvideon pohjalta on mahdollista.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.