Sevillanas corraleras kastanjeteilla

Tuttu paritanssi soolona tanssittavaksi!

Hauska ja energinen versio kastanjetein tanssittuna sopii mainiosti soolotanssiksi. Kurssilla opetellaan soittotekniikkaa ja tehdään nelisäkeinen koreografia sevillanasmusiikkiin.

Koreografia sopii erityisesti sevillanas corraleras tyyliin vaikkapa suomenkielellä, sillä versioita löytyy niin Tampereen, Oulun kuin Helsingin murteilla. Jälkimmäinen tunnetaan myös nimellä Stadillanas ja se löytyy Youtubesta.

Tämä koreografia sopii kokeneille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella kastanjetteja tuttuun musiikkiin.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hiukan haastavampaa

Kategoriat: ,

Osta kurssi

180
Käyttöoikeus 6
Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6 kk. Voit harjoitella oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla. Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3
Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi. Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi Hinta sisältää alv 24%.

Osta Tanssinohjaus 60min

60
Käyttöoikeus 1 päivä
Kaipaatko lisäohjeita tai vastauksia heränneisiin kysymyksiin? Haluatko selvitellä tyyliseikkoja? Tanssinohjaus on 60 minuutin mittainen onlinetanssitunti. Tunnin ajankohta sovitaan yhdessä ja se toteutetaan zoomilla tai vaikkapa whatsapp videopuheluna. Ohjauksen kesto on 1h, mutta sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten ja harjoitusvideon pohjalta on mahdollista. Kysy lisää / sovi tunnin ajankohdasta emailitse: info@hierbabuena.fi Hinta sisältää alv 24%