Sevillanas huivilla

Tuttu paritanssi soolona tanssittavaksi!

Näyttävä versio huivilla tanssittuna sopii mainiosti soolotanssiksi. Kurssilla opetellaan tanssihuivin perustekniikkaa ja tehdään nelisäkeinen koreografia sevillanasmusiikkiin. Koreografia poikkeaa perinteisestä sevillanaksesta erityisesti säkeistöjen 2-4 osalta, vaikka rakenteen mitta on ihan perinteinen.

Musiikiksi sopii jokin tempoltaan rauhallinen ja tyyliltään lyyrinen sevillanas.

Tämä koreografia sopii tanssijoille, jotka haluavat harjoitella huivin käyttöä ja huivitekniikkaa tutusta tanssista aloittaen. Säkeistöjen myötä tulee lisää haastavuutta.

Koreografia sopii myös tanssijoille, jotka haluavat näyttävän soolotanssin esitettäväksi omaan ohjelmistoonsa.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hyviä harjoituksia

Kategoriat: ,

Osta kurssi

180
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6 kk. Voit harjoitella oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.

Osta Tanssinohjaus 60min

60
Käyttöoikeus 1 päivä

Kaipaatko lisäohjeita tai vastauksia heränneisiin kysymyksiin? Haluatko selvitellä tyyliseikkoja?

Tanssinohjaus on 60 minuutin mittainen onlinetanssitunti. Tunnin ajankohta sovitaan yhdessä ja se toteutetaan zoomilla tai vaikkapa whatsapp videopuheluna. Ohjauksen kesto on 1h, mutta sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten ja harjoitusvideon pohjalta on mahdollista.

Kysy lisää / sovi tunnin ajankohdasta emailitse: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%