Sevillanas huivilla

Tuttu paritanssi soolona tanssittavaksi!

Näyttävä versio huivilla tanssittuna sopii mainiosti soolotanssiksi. Kurssilla opetellaan tanssihuivin perustekniikkaa ja tehdään nelisäkeinen koreografia sevillanasmusiikkiin. Koreografia poikkeaa perinteisestä sevillanaksesta erityisesti säkeistöjen 2-4 osalta, vaikka rakenteen mitta on ihan perinteinen.

Musiikiksi sopii jokin tempoltaan rauhallinen ja tyyliltään lyyrinen sevillanas.

Tämä koreografia sopii tanssijoille, jotka haluavat harjoitella huivin käyttöä ja huivitekniikkaa tutusta tanssista aloittaen. Säkeistöjen myötä tulee lisää haastavuutta.

Koreografia sopii myös tanssijoille, jotka haluavat näyttävän soolotanssin esitettäväksi omaan ohjelmistoonsa.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hyviä harjoituksia

Kategoriat: ,

Osta kurssi

240
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6 kk. Voit harjoitella oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + konsultaation.

Konsultaatio tarkoittaa mahdollisuutta saada lisäohjausta ja vastauksia kysymyksiin kahdesti kurssin aikana. Kysymyksiä voi esittää emailitse / videoviesteillä whatsappissa / videopuhelun välityksellä.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.