Tekniikkaa perustasolle

Nämä tunnit sopivat esimerkiksi Tutustu Flamencoon -kurssin jatkeeksi uusille flamencotanssin harrastajille, mutta myös muiden lyhyiden alkeiskurssien jatkoksi. Annettavien harjoisten avulla voit syventää jo opittua ja oppia lisää flamencotanssin peruselementtejä, kuten

  • kopututustekniikan perusteita
  • tavallisimpia askelyhdistelmiä
  • rytmiikkaa taputuksin
  • käsien linjoja
  • ranteiden pyörityksiä
  • liikkeiden yhdistämistä

Näiden tuntien jälkeen voi jatkaa Tekniikkakirjaston harjoitusten parissa.

Puolet videoista keskittyy jalkojen rytmiikkaan ja toinen puoli käsien käyttöön ja markkeerauksiin. Harjoituksista tehdään lyhyitä sarjoja.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Perusteita

Kategoriat:

Osta kurssi

85
Käyttöoikeus 3

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 3 kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + konsultaation. Konsultaatio tarkoittaa mahdollisuutta saada lisäohjausta ja vastauksia kysymyksiin kahdesti kurssin aikana. Kysymyksiä voi esittää emailitse / videoviesteillä whatsappissa / videopuhelun välityksellä. Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.