Sevillanas bata de cola -hameella

Tällä kurssilla harjoitellaan bata de cola -laahushameen käyttöä ja valmistetaan koreografia perinteisen sevillanastanssin mukaisesti. Tämä koreografinen variaatio sopii soolona tanssittavaksi.

Kurssimateriaali tarjoaa monipuolista tanssillista harjoitusta bata de cola -hameen käyttöön ilman paineita monimutkaisen koroegrafian hallitsemisesta.

Koreografia etenee perinteisen sevillanastanssin rakenteen mukaisesti.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hyviä harjoituksia

Kategoriat: ,

Osta kurssi

240
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + konsultaation.

Konsultaatio tarkoittaa mahdollisuutta saada lisäohjausta ja vastauksia kysymyksiin kahdesti kurssin aikana. Kysymyksiä voi esittää emailitse / videoviesteillä whatsappissa / videopuhelun välityksellä.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.