Sevillanas bata de cola -hameella

Tällä kurssilla harjoitellaan bata de cola -laahushameen käyttöä ja valmistetaan koreografia perinteisen sevillanastanssin mukaisesti. Tämä koreografinen variaatio sopii soolona tanssittavaksi.

Kurssimateriaali tarjoaa monipuolista tanssillista harjoitusta bata de cola -hameen käyttöön ilman paineita monimutkaisen koroegrafian hallitsemisesta.

Koreografia etenee perinteisen sevillanastanssin rakenteen mukaisesti.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hyviä harjoituksia

Kategoriat: ,

Osta kurssi

180
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssi + ohjaus

240
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + tanssinohjausta 1h.

Tanssin ohjaus on toteuttevissa erikseen sovittuna ajankohtana onlineyhteydellä esim. zoomin kautta. Ohjauksen kesto on 1h ja sen voi jakaa halutessaan maks. kahteen kertaan eli 2x30min. Myös kirjallinen ohjaus emailitse kysymysten tai harjoitusvideon pohjalta on mahdollista.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.