Zorongo gitano

Federico Garcia Lorcan pelastama ja vuonna 1931 Canciones populares españolas -levyllä, laulussa La Argentinita, tunnetuksi tekemä Zorongo oli suosittu tanssi 1700-luvulla. Se pohjaa mahdollisesti la zarabandaan ja el zaradilloon.

Kyseessä on pikemminkin flamencoistunut laulelma kuin varsinaisesti tyylilaji. Toisinaan Lorcan kokoamista andalusialaisista lauluista käytetään nimiä lorqeñas tai lorquinianas.

Tämä tanssi pohjaa laulaja Carmen Linareksen tunnetuksi tekemään versioon, jolloin compás on nelijakoinen tangoksen tapaan.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Hiukan haastavampaa

Kategoriat:

Osta kurssi

240
Käyttöoikeus 6

Ostamalla kurssin saat katselu- ja opiskeluaikaa 6kk. Voit tehdä oman tahtisi mukaan tämän ajanjakson sisällä. Hinta sisältää kurssimateriaalit kurssivulla + konsultaation.

Konsultaatio tarkoittaa mahdollisuutta saada lisäohjausta ja vastauksia kysymyksiin kahdesti kurssin aikana. Kysymyksiä voi esittää emailitse / videoviesteillä whatsappissa / videopuhelun välityksellä.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kurssin kertaus

30
Käyttöoikeus 3

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 3kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.