Tutustu flamencoon!

Miten flamencoa tanssitaan? Mistä elementeistä tanssi syntyy? Neljän kerran paketti niin aloittajille kuin perusteita kertaaville.

Näillä tunneilla tutustutaan flamencon perusliikekieleen ja flamencotanssin kieleen eli siihen minkälaisia askeleita ja liikkeitä on ja miten niitä käytetään. Teemme harjoituksia rytmiikasta ja liikkeistä ja sitten kokoamme harjoituksista pienen tanssin. Tunneille osallistuminen ei vaadi mitään erikoisvarusteita. Tarvittavan rytmiikan voi tehdä mainiosti vaikka lenkkareilla.

  • Uudet aloittajat voivat jatkaa kurssin jälkeen Tekniikkaa perustaso -tunneilla.
  • Perusteita tauon jälkeen kerranneet voivat jatkaa Tekniikkakirjaston harjoitusten parissa.

Kurssi sopii niin uusille aloittajille ja flamencon kieleen tutustuville kuin flamencon perusteita kertaaville.

Tietoja kurssista

Vaikeustaso: Perusteita

Kategoriat: ,

Osta kurssi

50
Käyttöoikeus 2

Ostamalla kurssin saat katselu- ja harjoitteluaikaa 2kk. Voit tehdä harjoituksia tämän ajanjakson  sisällä oman tahtisi mukaan. Hinta sisältää kurssimateriaalit ja konsultaation.

Konsultaatio tarkoittaa mahdollisuutta saada lisäohjausta ja/tai vastauksia kysymyksiin kerran kurssin aikana. Kysymyksiä voi esittää emailitse / videoviestillä whatsappissa / videopuhelun välityksellä.

Hinta sisältää alv 24%.

Osta kertaus

15
Käyttöoikeus 2

Haluatko jatkaa kurssimateriaalien harjoittelua pidempään? Tai kerrata aiemmin tehdyn kurssin? Osta 2kk kertauspaketti ja aktivoi kurssimateriaalit käyttöösi.

Kurssin aktivointi kertaukseen on saatavilla vain mikäli olet aiemmin ostanut tai suorittanut koko kurssin. Lisätietoja: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%.

Osta Tanssinohjaus 30min

30
Käyttöoikeus 1 päivä

Kaipaatko lisäohjeita tai vastauksia heränneisiin kysymyksiin? Haluatko selvitellä tyyliseikkoja?

Tanssinohjaus 30min on onlinetanssitunti, jossa keskitytään haluttuun aiheeseen puolen tunnin ajan. Tunti on toteutettavissa zoomilla tai vaikkapa whatsapp videopuheluna. Sovi tunnin ajankohdasta emailitse: info@hierbabuena.fi

Hinta sisältää alv 24%